Indstillinger for køkkengulve

Konstrueret træ

Denne konstruerede trækerne med massivt hårdttræ eller laminatfinér er en populær mulighed for det travle, men stilfulde køkken. Konstrueret træ er designet til at modstå fugt og forbliver holdbart i årtier.

Hårdttræ

Valget for ren stil og atmosfære. Trægulve er traditionelle, holdbare og fås i en række forskellige valg og pletter af hårdttræ.

Travertin

En smuk mulighed for en følelse af overflod. Poleret travertin er let at pleje, ekstremt holdbar og pletresistent.

Bambus

Dette er et vedvarende træ, der har et smukt udseende, men holdbart og behageligt at stå på.

Vinyl

Et billigt og holdbart materiale, der har været populært til køkkengulve. Det klassiske skakbrætmønster er under genopblussen i mange gourmetkøkkener.

Kork

Dette er en bæredygtig, naturlig, stille, holdbar og behagelig mulighed, der ser fantastisk ud i køkkenet. Korkgulve koster det samme som hårdttræ, men kork træer vokser til modenhed på under ti år, mens hårdttræ kan tage årtier til over et halvt århundrede at nå modenhed.

Linoleum

Et gulvprodukt lavet af linolie, kork, kalksten og træmasse, dette er en grøn mulighed, der er antibakteriel og bæredygtig. Den fås i enhver farve, mønster eller design, der kan forestilles.

Flise

Et klassisk valg til et køkken, der ser meget trafik, men som også er et showpiece. Slidstærk, pletbestandig og nem at rengøre flisegulve kan også opvarmes for komfort året rundt.

Andre gulvmaterialer

En boligejer har så mange muligheder at vælge imellem, der virkelig kan give et udsagn i et køkken. Fra beton, mursten, fliser, malede gulve til genvundne materialer, mulighederne er uendelige.

Skriv et svar