Køkkenbordplader – granit og silestone

Granit

Granit er det mest foretrukne naturmateriale og ekstremt holdbart og alsidigt. Dette avancerede materiale er ikke kun smukt, men også varmebestandigt for at give en solid overflade til brug i køkkenet.

En vigtig kvalitet af granit er det uendelige udvalg af mønstervariationer og tusinder af forskellige farvevalg, hvilket hjælper med at skabe den mest unikke stil i hjemmet. Da dette er et naturligt materiale med masser af farve- og mønstervariationer, kan det være meget vanskeligt at finde et matchende stykke, hvis hele bordpladen ikke er skåret fra den samme plade.

Silestone

Silestone er et yderligere kunstigt materiale og har et udseende, der ligner granit. Mens silestone er et mere omkostningseffektivt alternativ til naturstenen, er det ikke det mest elastiske og kan blive beskadiget af kaffe, citronsaft, eddike, vin, blegemidler og intens varme.

Det er heller ikke et praktisk valg til et udvendigt køkken, fordi direkte sollys snart får overfladen til at misfarve. Silestone rengøres bedst med en mild rengøringsopløsning og varmt vand. Plus hjælper det med at beskytte overfladen med et skærebræt eller lignende.

Skriv et svar