Nogle ideer til have dekoration

Planter i forskellige farver og former tilføjer skønheden i din have. Tænk grøn kristtorn, vedbend eller fuchsia. Overvej at forbedre stedet yderligere ved at skabe levende ornamenter fra planter. Beskær dem i kolonner og lav hække som Laurbær. Faktisk kan du forbedre haven udseende ved at skabe en buegang med planter som draperede blåregn. Alternativt kan du overveje at flankere haveportene med bougainvillea. Der vil være mange mennesker, der ønsker at få et smugkig ind i dette tilflugtssted!

Du kan også overveje en hel masse andre ornamenter som en idé til havenindretning. En smedejernsport, en lanterne eller en jernklokke, der er hængt på et træ, en bænk er gode udendørs tilbehør, der føjer til appellen. Du kan også genbruge gamle genstande, som f.eks. De vanddåser i metal, der skaber dejlige planter, eller de antikke kommoder, der tilføjer stilfuldt. Pro tip – Sørg for, at alle indretningselementerne er subtilt placeret, så haven ikke ser for konstrueret eller overdrevet ud.

Føj charme til almindelige terracotta-potter ved at gøre dem op i levende maling. Du kan også oprette en mosaik på disse gryder med ødelagte keramiske stykker. De tilføjer masser af farve og tekstur til din have. Hvis du løber tør for plads, kan du også se på at skabe en lodret have med spraymalet dåser, der er hængt på et hegn med dejlige blomster.

Giv din kreativitet fri regeringstid, når du tænker på havemøblerne. Du kan forvandle en arbejdsbænk til et sted at vise grønne områder som også et fantastisk sted for disse potluck-fester. Vælg et lille bord, der tilføjer et strejf af farve med en hjørne blomstervase og lige nok plads til at nyde den morgenkappe.

Udendørsbelysning er et andet aspekt, der giver stil til din have. Gå ind for disse bistrolys og nyd deres varme glød. Alternativt kan du også hænge udendørs lanterner eller de forårslamper. Den romantik, de tilføjer til haven, er ubeskrivelig.

Med en så charmerende have som denne vil du helt sikkert have noget privatliv for at kunne nyde denne rolige oase. Vælg kunstige vægbeklædninger, der er forfærdelige nemme at installere og alligevel ligner ægte blade. At det er lavt vedligeholdelsesniveau, er en ekstra fordel. Du kan også tilføje charmen med anden kunstig planteindretning. Træbregner og andre farverige knopper, der holdes i smukke potter, skaber et fortryllende rum. Den, der sagde, at du har brug for en grøn tommelfinger for at vedligeholde en have, havde ikke hørt om disse kunstige planter.

Skriv et svar