Fordele ved træmøbler

Holdbarhed

Træmøbler har evnen til at tilbyde langvarig holdbarhed og er lavet af hårdttræ eller nåletræ. Træet er det dyreste og inkluderer mahogni, palisander, teak, kirsebær og eg.

Softwoods kan omfatte cedertræ og fyrretræ, som er mere modtagelige for mærkning og ridser. Men dette kan tilføje et ekstra lag af karakter til møblerne. Blødt træ er lysere i farve, men vil sandsynligvis få en mørkere skygge, hvis den udsættes for sollys.

Bæredygtighed

Der er visse skove som mahogni, der høstes for meget, hvilket kan have langsigtede konsekvenser. Af denne grund er det fornuftigt at købe det møbel, der er afhængigt af det bæredygtige træ. Dette vil helt sikkert appellere til de husejere, der leder efter en økologisk sikker måde at møblere stuen eller spisestuen på.

Let at vedligeholde

Træ er et materiale, der er relativt let at pleje. En regelmæssig dusting-session holder møblerne rene. En naturlig vokspolish er et praktisk valg til at vedligeholde emnerne med en poleret finish. Ikke-behandlede eller behandlede møbler bør ikke rengøres med vand. Træ absorberer meget, og at lade møblerne blive våde ofte kan forårsage langvarig skade.

Stor alsidighed

Træ er et højere alsidigt materiale og supplerer let det rustikke, moderne eller traditionelle hjem. Tilføjelse af et par møbler i kirsebærtræ til spisestuen er en fantastisk måde at skabe det traditionelle udseende på, mens fyr er nyttigt til det rustikke inspirerede tema, og aske foretrækkes til det moderne køkken. Det er også muligt at blande og matche et par træsorter for at skabe et virkelig eklektisk rum.

Fantastisk til udendørs

Træ med sin naturlige styrke og skønhed er et yndet valg til havemøbler. Mens der er masser af andre muligheder som rotting, metal og plast, er træmøblerne de mest slående og er også relativt lette at vedligeholde.

Skriv et svar