Vigtige overvejelser i valg af et køkkengulvmateriale

Rengøring

Ikke alle gulvmaterialer er nemme at rengøre. Mens trægulve er plettet og forseglet, ekspanderer de også og trækker sig sammen med vejret, hvilket skaber revner i tætningerne, hvor væsker kan trænge ind i kornet og forårsage vridning og pletter. Gulve som fliser, fliser, mursten, travertin og kork skal behandles og forsegles for vandmodstand. Overvej også, at mad, snavs og andet fremmed materiale pakker ind i porøse materialer.

Komfort

Forskellige køkkengulve har forskellige komfortniveauer. Komfortens konge er den smidige og bøjelige kork, men et mursten, fliser eller stengulv kan være hårdt for fødderne og leddene hos mange mennesker efter langvarig stående.

Koste

Dette er ofte det punkt, der skaber eller bryder et køkkengulv. Gulve sælges af kvadratfod, hvilket kræver nøjagtig måling plus en affaldsfaktor på typisk 10%. De fleste installatører har brug for en affaldsfaktor, ellers tager de ikke jobbet uden yderligere gebyrer. Fjernelse og bortskaffelse af gamle gulve skal overvejes. Installation kræver leveringsgebyrer, underlag og andre knirkreducerende materialer, muligheder såsom varmeelementer og arbejdskraft. Det er klogt at kontakte kompetente gulventreprenører, der giver estimater for omkostningerne, inden du fortsætter med et projekt.

Skriv et svar