Udsmykning af dine brugerdefinerede køkkenskabe

Brugerdefinerede køkkenskabe giver ekstra plads til opbevaring af genstande og tilføjelse til den samlede indretning af dit madlavningsrum. Du kan nemt pryde rummet ved at placere vintage nicknacks oven på dine skabe.

Udsmykning af dine skabe forbedrer ikke kun udseendet af dit madlavningsområde, men det giver også opbevaringsplads til genstande, der ikke har plads til sig selv i skabe og skabe.

Antikke apparater

Brug farverige og stilfulde antikke og vintage apparater til at pryde dine lagerpladser. En gammel elektrisk håndmixer kan være en ideel dekoration, fordi den ikke kræver meget kræfter for at opsætte og vise sig. Vintage varer kan hjælpe med at fremhæve den samlede appel af hele rummet. Derudover kan antikke dørslag med smukke mønstre blive slående dekorationer. Opret en forbløffende efter mørk effekt ved hjælp af omgivende rebbelysning placeret bag dørslagene.

Sæsonbestemte valg

Din indretning til skab af tekøkken skal forblive den samme uanset årstid eller år. Overvej at have en bestemt indretning til hver sæson, såsom trææg eller friske blomster i en vase til foråret. Efterårsdekorationer kan omfatte et indrammet foto af farverige blade, der er stukket op på et staffeli og ægte eller plastiske kalebasser og græskar. Tildel et område til dine børn til at vise deres kunst bortset fra køleskabsdøren.

Farverig kommercialisme

Dekorer dine brugerdefinerede køkkenskabe ved hjælp af reklamer, der findes på frugtkasser og krydderedåser. Dette hjælper dig med at oprette en levende madattema-attraktion.

Vælg madkasseannoncering med lyse og farverige billeder af frugter som appelsiner, druer og ferskner. Hvis du beslutter at bruge hele kassen på displayet, skal du placere kassen på en sådan måde, at etiketten er synlig fra jordoverfladen. Brug åbne rum mellem og inden i kasser til at huse potteplanter, faux vedbend og sæt vintage salt- og peberrystere.

Skriv et svar